woensdag 26 juni 2013

klaar! /// finished

En hij is eindelijk af. Met afneembaar haar. 

And it's finally finished. With adjustable hair.



 Ik kon eerst niet geloven dat de eenvoudige zoekterm 'crochet penis' zoveel resultaten zou opleveren. Wel ja, ik had veel resultaten verwacht, maar niet juist degene die ik nodig had. Toch vond ik onmiddellijk de handleiding die ik nodig had. Ook op ravelry is er vanalles te vinden. Ik gebruikte volgend patroon.

I couldn't believe that the word 'crochet penis' would give so many results. Well, I ‘d expected that there would be a lot of results, but not the ones I needed. But I almost immediately found what I was looking for. I used this one, found on ravelry (you can really find anything there).

3 opmerkingen:

  1. Woehahaha, echt grappig. En goed gelukt. ;) De enige vraag die me nog rest is... Waarom? Voor een vrijgezellen-haakworkshop? (ik kan me niets anders inbeelden ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, waarom, dat blijft de vraag. Maar wel netjes gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja,ik ga een workshop geven voor mijn schoonzus en haar vriendinnen. Normaal gingen ze bij een echte workshopmadam cupcakes haken. Maar er waren te weinig deelnemers dus dat ging niet door. Nu hadden ze aan mij gevraagd of ik het niet wilde overnemen met een special request. Wat ze er zelf mee willen doen vraag ik mij ook af :). Maar ja, wat doe je ook met een gehaakte cupcake. Binnenkort mss een foto van mijn klasje ;).

    BeantwoordenVerwijderen